Wednesday, May 30, 2007

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ: ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΑΡΤΙ . Η ΦΩΝΗ ΣΑΣ.

Το Δίκτυο εθελοντικών Οργανώσεων για την Νεολαία, Ο Ομιλος Unesco Σερρών,η ΠΡΑΞΗΣ,η Unesco Journalist ,συμμετέχουν στο - Ευρωπαϊκό Έτος Ίσων Ευκαιριών για Όλους 2007 *
Βάλτε τη σκέψη σας σε κίνηση, και κάντε μια δήλωση για τη διαφορετικότητα, κατά των διακρίσεων. Δείτε το έργο σας σε αφίσες και φυλλάδιο σε όλη την ΕΕ.
Λάβετε μέρος στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Αφίσας και κερδίστε βραβεία αξίας € 5000. Οι καλύτερες εικόνες θα συμπεριληφθούν σε μια έκθεση που θα ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη.
Ο Διαγωνισμός
Η Εκστρατεία Πληροφόρησης της ΕΕ "Για τη Διαφορετικότητα. Κατά των Διακρίσεων" προσκαλεί φοιτητές σχεδίου και καλών τεχνών από όλη την ΕΕ να λάβουν θέση για τη διαφορετικότητα λαμβάνοντας μέρος στο Διαγωνισμό Αφίσας "Breaking Stereotypes". Ο στόχος είναι μια αφίσα που να προωθεί τη διαφορετικότητα και να απευθύνεται σε ένα νεανικό κοινό.
Μια ομάδα διεθνών κριτών αποτελούμενη από νέους καλλιτέχνες, σχεδιαστές και γνωστούς ειδικούς σε θέματα σχεδίου και επικοινωνίας θα διαλέξουν τα καλύτερα σχέδια. Οι συμμετοχές θα κριθούν βάσει δημιουργικότητας, αυθεντικότητα έκφρασης, σαφήνεια παρουσίασης, και παγκόσμιας απήχησης.
Ποιος μπορεί να λάβει μέρος; Ο Διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε φοιτητές καλών τεχνών, γραφιστικής, επικοινωνιακού σχεδιασμού, οπτικής επικοινωνίας, δημοσιογραφικού σχεδίου και άλλων σχετικών κλάδων. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι σε εκπαιδευτικό ίδρυμα σε μία από τις 25 χώρες της ΕΕ. Επιτρέπονται μεμονωμένες και ομαδικές συμμετοχές μέχρι 3 φοιτητές.
Τα βραβεία αξίας € 5000
Τα καλύτερα σχέδια θα συμπεριληθφούν σε μια έκθεση σε όλη την Ευρώπη, μέρος της Περιοδείας του Ευρωφορτηγού "Για τη Διαφορετικότητα. Κατά των Διακρίσεων" και οι τυχεροί νικητές θα λάβουν βραβεία αξίας έως € 2500. Επιπλέον, αναγνωρίζοντας την υποστήριξη τους, το εκπαιδευτικό ίδρυμα του νικητή θα λάβει επίσης € 2500 για να προωθήσει δημιουργικά ταλέντα ή για να επενδύσει σε εξοπλισμό.
Πώς να λάβετε μέρος
Βάλτε τις ιδέες σας σε χαρτί και στείλτε την αφίσα σας, σε μορφή για εκτύπωση Α2, σε CD ή απλώς ανεβάστε τη δημιουργία σας . Διαβάστε τους όρους του διαγωνισμού πριν την υποβολή της συμμετοχής σας. http://postercompetition.stop-discrimination.info/129.0.html Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 31 Ιουλίου 2006. Δεν υπάρχουν έξοδα συμμετοχής.
Χορηγοί επικοινωνίας. Ρόδον FM -Εφημερίδες Παρατηρητής -Ανεξάρτητος-Τύπος-www.myserres.gr

No comments: